Brending i rebranding

Brending predstavljla kreiranje imidža za Vaš biznis. Neophodno je da vaš biznis pozicionirate u svesti potrošača i postanete prepoznatljiv pojam. Kreiranje novog imidža podrazumeva kreiranja vizualnih obeležja biznisa u vidu logoa, korporativnih boja, slogana, websajta.

Rebranding je oblast marketinga koja podrazumeva promenu kompletnog imidža postojećeg biznisa. Proces rebrandinga se sprovodi kako bi se promenila percepcija potrošača o vašem biznisu i na taj način uticalo na povećanje prodaje.

Marketing strategija

Kreiranje marketing strategije je neophodno kako bi se potencijalnim potrošačima predstavila Vaša usluga ili biznis. Prilikom kreiranja uspešne marketing strategije definišu se ciljne grupe potrošača kojima se predstavlja Vaša usluga i određivanje kanala komuniciranja sa ciljnim grupama.

Administracija društvenih mreža

Savremeno doba interneta donosi sa sobom potrebu da Vaš biznis i informacije o njemu budu dostupne na internetu. Postoji izreka da ukoliko nečega nema na internetu onda ni ne postoji. Stoga je neophodno da Vaš biznis bude zastupljen na svim društvenim mrežama modernog doba. Naš marketing tim će se pobrinuti da svi vaši potencijalni klijenti budu upoznati sa Vašim biznisom i pre nego što Vas kontaktiraju. 

Administracija društvenih mreža obuhvata kreiranje i upravljanje  profilima na društvenim mrežama koji će biznis predstaviti na najbolji način i privući pažnju potencijalnim klijentima. 

Izrada materijala

Obuhvata grafički dizajn i fotografisanje. Grafički dizajn obuhvata izradu vizuala, njihovo dizajniranje i uklapanje sa bojama i fontovima koji su u skladu sa korporativnim identitetom vašeg biznisa. Napravljena grafička rešenja služe za promovisanje Vašeg biznisa na društvenim mrežama.

Fotografisanje je neophodno kako bi smo prikazali vaš biznis i na taj način probudili poistovećivanje korisnika sa uslugama koje pružate.

Izrada Web stranica

Web stranica predstavlja online ličnu kartu Vašeg biznisa. Naš tim programera će za Vas kreirati internet stranicu u WordPress platformi. Preko 70% svih pretraga na internetu se trenutno odvija putam mobilnih uređaja, stoga Vaša web stranica mora biti prilagođena njima. WordPress je idealno rešenje jer se na taj način korisnicima stvara "User-friendly" sadržaj.