Istorija

Miloš Kostić započinje konsultantski rad u hotelskoj industriji 2013.godine.

Vrlo brzo zadobija poverenje prvih klijenata i uspešno sprovodi reorganizaciju, edukaciju i unapredjenje poslovanja nekoliko objekata. Uporedo, hotelska ponuda u zemlji raste a samim tim i potražnja za konsultantskim uslugama. Rastu i zahtevi klijenata u pogledu obima I zahteva poverenih projekata.

Miloš otpočinje partnerstvo sa Markom Keserovićem. Tokom vremena , obojica rade na uvodjenju novih članova u tim koji, svojim iskustvom i znanjem, mogu doprineti razvoju hotelske industrije.

Partenrstvo Miloša i Marka rezultiralo je zajedničkom firmom “IQ Hotel “koja okuplja pasionirane ljubitelje turizma i vrhunske usluge.

Misija

Rešeni smo da, svojim inovativnim prisutpom i višegodišnjim iskustvom, ostvarimo profitabilan i održiv rast naših klijenata.

Klijentima pružamo strateško partnerstvo u poslovanju i ostvarujemo dugoročan odnos zasnovan na poštovanju i poverenju.

Vizija

Mi stvaramo promene. Unapredjujemo poslovanje naših klijenata čime želimo da unapredimo nivo usluge u hotelskoj industriji naše zemlje.

Naš tim

Osnivač i direktor

MIloš Kostić

Od 2013. godine bavi se konsultantskim radom . Unapredio je poslovanje  svakog hotela u kome je bio angažovan. U isto vreme, uspešno upravlja i hotelom u svom vlasništvu kao i apartmanima u zakupu, što mu omogućava dodatno razumevanje potreba vlasnika hotela, odnosno, naših klijenata.

Osnivač i direktor

Marko Keserović

Markov razvojni put, kroz hotelsku industriju, trajao je više od 10 godina. Na tom putu od recepcionera, pa do izvršnog direktora, Marko je najviše vremena proveo na pozicijama upravaljanja prodajom i marketingom.

Jelena je  vlasnik porodičnog hotela a uspešno upravlja i apartmanima u zakupu. Od 2014.godine, Jelena se posvećuje i radu sa klijentima u ulozi konsultanta. Njena ekspertiza  pomogla je našim klijentima da uspostave radne procedure i procese recepcijskog poslovanja.

Ida je strastveni zaljubljenik u hotelijerstvo. Nakon osnovnih studija , na političkim naukama, svoje diplomatske veštine i znanja o drugim kulturama vešto koristi u hotelijerstvu. Nije se dvoumila oko master studija te stiče master diplomu iz oblasti upravljanja u hotelijerstvu.

Po struci psiholog, posvećena je razvoju ljudi i timova, upravljanju promenama u organizaciji, uspostavljanju procesa iz oblasti ljudskih resursa, upravljanju performansama zaposlenih.

Ana ima i višegodišnje iskustvo kao Trener u  oblasti prodaje, pružanja usluga, upravljanja žalbama.

Marketing Konsultant

Nikola Kočić

Nakon diplomskih studija, u oblasti saobraćaja a kasnije i menadžmenta, Nikola se zainteresovao za marketing.

Tokom petogodišnjeg rada, u marketingu, stiče praktično iskustvo u oblasti internet prodaje, kreiranja marketinških kampanja, upravljanja digitalnim marketingom. Njegov talenat mu donosi uspeh u ovom poslu.

Spoljni saradnik

Dejan Veselinov

Poseduje više od 15 godina iskustva u oblasti turizma. Master turizmolog, po struci, Dejan je osnivač i direktor firme “Veselinov Tourism Consulting”.
Svoju karijeru započeo je u Turističkoj organizaciji Beograda gde provodi 12 godina radeći na poslovima asistenta, PR-a a kasnije postaje direktor.

Spoljni saradnik

Aleksandar Danilović

Aleksandar je prisutan u sferi turističkog tržišta skoro 20 godina. Svoje iskustvo sticao je u prestižnim agencijama poput Argus-a i Kompas-a. U tom periodu uspeo je da doprinese razvoju receptivnog turizma, promociji destinacije kao i da uspostavi više nego korektan odnos sa hotelijerima širom Srbije i regije.